Kvällssol

Hejsan på er.

Har haft en riktigt bra början på denna vecka. Eller, egentligen är det gårdagens lyckade gympass som suddar ut allt det dåliga, haha. 

Hade legday igår och tänkte jag skulle kämpa lika extra med knäböjen när gymet ändå var tomt. 2x5 80kg klarade jag som mest, vilket var heelt över förväntningarna! Tippade ju på max 60 kg. Så härligt att se resultat! 
Tyvärr så förstör jag ju resultaten genom att äta snacks lite nu som då, och senare må dåligt både fysiskt och psykiskt. Borde verkligen försöka behärska mig oavsett tid på månaden, if you know what I mean.

Efter träningen for jag till L och sov här, och nu ska sova här ennu en natt till. Såå skönt att få sova lite längre på morgonen och endast ha ca. 5 min bilväg till jobbet! Går liksom helt på autopilot på jobbet nuförtiden. Jag klagar inte, men jag hoppar inte av glädje heller. Kallas det att bli van kanske? 

Nåja, nu ska jag fortsätta njuta av solen som äntligen kom fram till kvällen, och sen blir det antagligen lite Family Guy innan läggdags. Det är ju en bara för rolig serie. Man behöver inte alls börja kolla från första säsongen utan det går att se avsnitten helt huller om buller, perfekt!



1